Baykan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan , kültürel mirası değerlendirebilen yaşanan hayatı yorumlayabilen problemlere çözüm üretebilen mesleğinde önder saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktadır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde , insana , düşünceye , özgürlüğe , ahlaka , ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayaşının yayılmasına katkıda bulunmak , evrensel ilkeleri gözeten , yaratılanı ´yaradan´´dan ötürü sevebilen , tabiatı tahrip değil imar eden , sorun değil çözüm üreten , farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: 2016 yılında okulumuz yeni açılmıştır.

Servis Bilgisi: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2016 yılında yeni Açıldı
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2016 yılında yeni Açıldı
Sportif Etkinlikler: Futbol Turnuvası, Satranç Turnuvası, Spor ve aktivite salonu